TOHO_BASELINE_WHITE
Bert Demasure_TOHO CP web17

Let’s get in touch

Creating hi-end houses for the future

Uitgepuurde ontwerpen, met zuivere – of net onzuivere – lijnvoering, met een uitgesproken visie op materiaal. Ontwerpen die werkelijk verwezenlijkt worden dankzij de eerlijke en ongeëvenaarde gedachtegang van de architect. Een staaltje pure architectuur, waarin de filamenten en fundamenten van je woning vervat zitten.

Architect(ure) first.

Een design, compleet van de hand van een signature architect, vormt de basis voor jouw ongeëvenaarde woning. We creëren een exclusieve nieuwbouwwoning met een kenmerkende architectuur, one of a kind, die casco opgeleverd wordt.

No compromises.

Wij bepalen de stijl, zonder compromissen. Je valt er als een blok voor en zou ook niets veranderen, ook al mocht je het kunnen. Mocht je op een bepaald punt toch verscheurd worden tussen de drang om je over te geven aan de creatie van de architect en toch je eigen idee te willen doorvoeren, laat het los. Laat je meevoeren door het concept van de architect en sta uiteindelijk perplex. All-in, or nothing at all.

Wild life.

Het geraamte, de indeling en het uitzicht nemen we voor onze rekening. Aan jou om de ongerepte ruimtes en de buitenomgeving in te richten. Uiteraard begeleiden we je door de jungle van mogelijkheden. Met een insteek voor het interieur en de nodige contactgegevens is jouw woning in no time klaar om te bewonen en bewonderen.

Our latest creations

View case

View case

View case

View case

View case

Let’s build your future house

TOHO ontwerpt en bouwt jouw woning.

De vezels zijn er, aan jou om ze aan te kleden.